Home > Contact > Aanmelden


Let op!

U kunt alleen een vergoeding krijgen voor het bezoek aan een psycholoog indien u in het bezit bent van een verwijsbrief van uw huisarts en deze overlegt aan de psycholoog. Deze is 1 jaar geldig. Gaat u langer in therapie dan dient u elk jaar een nieuwe verwijsbrief bij uw huisarts aan te vragen.
Nb. mensen zonder verwijsbrief kunnen wij niet in behandeling nemen (tenzij u de sessies zelf betaald!)

Aanmelden

Door drukte moeten wij helaas een aanmeldstop instellen. Actuele wachtijden vindt u hier. Wij zullen deze informatie steeds aan het begin van de maand updaten.

Aanmelden bij voorkeur via de mail naar:

U kunt op verschillende manieren informatie aanvragen of u aanmelden bij Psychologiepraktijk Den Helder:

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefonisch

06 126 345 07
Indien er niet wordt opgenomen kunt u uw wens voor het maken van een afspraak inspreken in de voice-mail: spreek uw naam en telefoonnummer in dan wordt u te allen tijde zo spoedig mogelijk teruggebeld.

E-mailPrivacy en betalingsvoorwaarden

Klik
hier voor meer informatie over privacy en de betalingsvoorwaarden van Psychologiepraktijk Den Helder.

Wat kunt u zelf doen na een aanmelding?

In afwachting van uw eerste gesprek kun u een module volgen via therapieland gericht op de klachten of problematiek waaraan u wilt werken. Ook kunt u goed opletten of er soms al dingen beter gaan, al is het maar een klein beetje. En dan u afvragen waardoor dat komt, wat deed u misschien net een beetje anders waardoor het wat beter/anders ging. Of wat zag u een ander doen waardoor het anders ging in de goede richting. Het bijhouden van een dagboekje is ook zeer aan te raden!